Stiinta & Tehnologie

#Samsun Gear S3 Frontier #Samsung Gear S3 Classic #lansare Samsung Gear S3 #Samsung Gear S3

Samsung Gear S3, cadoul perfect de Craciun! Cand va fi lansat in Romania

Samsung a anuntat lansarea in Romania a smartwatch-ului Samsung Gear S3. Fanii Samsung pot cumpara noul smartwatchdin magazine incepand din luna decembrie. Samsung Gear S3 Classic si Gear S3 Frontier poate fi cadoul perfect de Craciun pentru o persoana draga.

Gear S3 combina designul clasic cu ultima tehnologie mobila in ambele modele – robustul Gear S3 Frontier si elegantul Gear S3 Classic.

"Un plus semnificativ pentru portofoliul nostru de ceasuri inteligente vine din inspiratia luata de la modelele clasice, care le ofera utilizatorilor o experienta superioara" a spus Younghee Lee, Vice Presedinte Executiv al Global Marketing si Wearable Business, Mobile Communications Business la Samsung Electronics.

"Ceasul Gear S3 este un un pilon important pentru obiectivul nostru de a evolua si a conduce categoria dispozitivelor wearables. Totodata, ne propunem sa oferim un smartwatch diferit de oricare altul de pe piata.", a adaugat acesta.

Design clasic si comoditate

Gear S3 Frontier si Gear S3 Classic se inspira din ceasurile traditionale, oferind rafinament in design, datorita ramei circulare marca Samsung si detaliilor adaugate cu grija pe cadran. Utilizatorii pot personaliza fata ceasului si cureaua, pentru a se potrivi stilului lor. Gear S3 este compatibil cu aplicatia Always On Watch, care afiseaza ora in mod constant.

Furnizand ce e mai nou in tehnologia mobila, Gear S3 este rezistent la apa si praf (IP68) si ofera durabilitate de grad militar. Echipat cu GPS si aplicatiile S Health, Alti/barometer si Speedometer, aduce utilizatorilor o evidenta clara a activitatilor zilnice de fitness si ofera detalii despre conditiile outdoor, de la altitudine si presiune atmosferica la schimbari bruste alte vremii, distanta parcursa si viteza. Mai mult, bateria puternica poate avea o autonomie pana la patru zile la o singura incarcare.

Samsung Pay pe Gear S3

Samsung Gear S3 vine cu Samsung Pay si este primul ceas inteligent cu capacitati de plata MST, insemand ca utilizatorii pot accesa cardul de debit sau de credit si pot efectua tranzactii.

Samsung Gear S3 poate fi insa precomandat pana pe data de 2 decembrie. Persoanele care fac precomanda pana pe 2 decembrie vor primi o pereche de casti Level Active, anunta Samsung Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea