Stiinta & Tehnologie

# gatit aburi #aparate electrocasnice #electrocasnice bucatarie # gatit sanatos #carte de bucate

Carte de bucate pe chip, aparat inovator pentru bucatarie

Un aparat de bucatarie care inlocuieste alte 12 aparate electrocasnice si poate prepara 30.000 de retete. Suna destul de aproape de SF, insa realitatea este alta. Acest aparat exista  si s-a lansat de curand si in Romania. 

Cu siguranta iti doresti sa petreci mai putin timp in bucatarie, sa ai mai putine vase de spalat si mancarea sa fie sanatoasa si suficienta pentru toata familia. Nu este ceva imposibil, atunci cand este implicata tehnologia avansata. De curand, s-a lansat in Romania, cel mai nou aparat Thermomix al companiei germane Vorwerck, care plaseaza gatitul in era digitala.

Aparatul are un chip de retete, ecran tactil si functie de preparare ghidata  cu ajutorul carora in cateva secunde poti pregati unt, inghetata, pate rafinat, limonada, sau in numai 15 minute o cina pentru intreaga familie. Aparatul face practic cam ce ar face alte 12 ustensile de bucatarie: cantareste, mixeaza, toaca, marunteste, macina, pulverizeaza, framanta, paseaza, bate spume /creme, amesteca, prepara bauturi, emulsioneaza, incalzeste, gateste, fierbe in aburi, sterilizeaza si, tot el se curata aproape singur. 

Pe ecranul tactil poti urmari retetele introduse cu sprijinul chip-ului de retete si al functiei de preparare ghidata. Trebuie doar sa adaugi ingredientele, iar Thermomix® va regla pana si temperatura si timpul in locul tau. In cartea sa de retete de baza regasesti peste 175 de variante de a prepara sosuri delicate, supe, de a gati perfect pestele, carnea si legumele. 

Pretul unui astfel de aparat este 1290 de euro si poate fi achizitionat deocamdata exclusiv de la reprezentatii companiei in Romania. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea