Stiinta & Tehnologie

Primele imagini cu Hyundai Genesis

Acestea sunt primele imagini cu un prototip apartinand noii generatii de sedan Hyundai Genesis . Autoturismul spionat a fost fotografiat in Germania la teste si este o versiune mai lunga a viitoarei limuzine Hyundai (LWB - long wheelbase). Modelul cu nume de cod BHL-VI va fi cu aproximativ 25 de cm mai lung decat varianta actuala de Genesis si va fi initial lansat in Coreea de Sud si China. Se zvoneste ca noul autoturism va fi denumit I70 atunci cand va ajunge pe piata in Coreea de Sud. Nu se stie cand viitorul Genesis va ajunge in Europa si America .

Se pare ca nu vor fi si alte variante Genesis (sau de Hyundai) care sa folosesca platforma cu tractiune pe rotile din spate. Se anunta totusi noutati de la Hyundai, de exemplu , un V8 de 4.6 litri imbunatatit, cu sistem de injectie directa.

Actualul model Genesis a ajuns pe piata in Coreea de Sud din decembrie anul trecut, Hyundai pregateste si o varianta coupe care va ajunge la aceasta destinatie in septembrie anul acesta.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea