Stiinta & Tehnologie

#specificatii iPhone 7 #lansare iPhone 7 #imagini iPhone 7 #iPhone 7

IPhone 7 a fost lansat! Cat costa si cand va fi disponibil in Romania

Apple a lansat oficial noul iPhone 7, aseara. Telefonul va fi disponibil in magazinele din Romania incepand cu data de 23 septembrie, in timp ce in alte tari, acesta va putea fi achizitionat incepand cu data de 16 septembrie. Cu toate acestea iPhone 7 si iPhone 7 Plus vor putea fi precomandate de pe 9 septembrie.

Noul telefon lansat de Apple este dotat cu noi caracteristici, spre deosebire de telefoanele precedente. IPhone 7 isi pastreaza insa designul modelelor lansate anterior, si culorile, insa noul model va fi disponibil si pe negru.

Ecranul noului iPhone 7 are rezolutie Retina HD care promite o luminozitate mai buna cu 25% decat modelul anterior.

Telefonul este rezistent la apa si praf si are difuzoare stereo. Jack-ul de 3,5 mm dispare, insa telefonul vine la pachet cu un adaptor. iPhone 7 Plus vine cu o alta noutate: doua camere foto principale ce conlucreaza pentru obtinerea unor fotografii mai bune, potrivit libertatea.ro.

In plus, Apple se lauda ca iPhone 7 rezista mai mult, bateria avand doua ore in plus de autonomie.

Preturile variaza intre 649 de euro, pentru cel mai ieftin model de iPhone 7, si 970 de euro, pentru cel mai scump model de iPhone 7 Plus.

Sursa foto: buyiphone7.org, pocket-lint.com, gadget.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea