Stiinta & Tehnologie

#smartphone #iphone 6 #apple # facelift iPhone 6

Facelift pentru iPhone 6. Vezi cum ar putea arata noul smartphone Apple!

Noul smartphone de la Apple isi va schimba infatisarea, sustin surse din apropierea companiei. O serie de fotografii infatisand noua carcasa iPhone 6 au aparut pe internet intarind astfel zvonurile ca viitorul produs Apple va suferi modificari.

Deocamdata, doar exteriorul smartphone-ului pare sa fi trecut prin operatiunile de facelift, dar imaginile confirma ceea ce toata lumea se astepta sa vada: un display mai mare, modificari aduse butoanelor de control volum si o rama mai subtire.

Dupa lansarea oficiala a sistemului de operare iOS8, mai multe surse au indicat faptul ca iPhone 6 a intrat deja in productie. Fotografiile cu noul iPhone au fost facute publice de chinezii de la Weibo, iar imaginile arata diferente clare intre iPhone 6 si ultimul model existent pe piata, 5s.

iPhone 6 va fi lansat oficial in septembrie, inaintea sarbatorilor de iarna urmand sa apara si o versiune a acestuia cu un display cu diagonala de 5,5 inci.

Sursa foto: digitaltrends.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea