Stiinta & Tehnologie

#campionatul mondial de fotbal #campionatul mondial de fotbal 2014 #facebook #twitter # retele socializare

Campionatul Mondial de Fotbal ravaseste Twitter. Vezi la ce se asteapta compania!

Reprezentantii retelei de socializare Twitter considera ca vor avea o avalansa de mesaje in retea in timpul Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia. Precedentul record a fost stabilit in urma cu doi ani, in timpul Olimpiadei din Londra, cand 150 de milioane de postari au fost expediate in acelasi moment.

Directorul din Brazilia al Twitter, Guilherme Ribenboim, considera insa ca un eveniment precum CM 2014 va duce comunicarea in retea la un alt nivel. "Va fi un nivel diferit de ceea ce am intalnit pana acum", a declarat acesta.

3,2 miliarde de persoane au urmarit partial Campionatul Mondial de Fotbal din 2010, motiv pentru care Twitter si Facebook au intrat intr-o competitie acerba pentru a deveni principalele canale de comunicare in timpul evenimentului sportiv in 2014.

Nu numai ca fiecare echipa participanta are cont propriu de Twitter, dar multi dintre jucatori sunt comunicatori inraiti in retea. Cele doua retele au creat inclusiv pagini dedicate evenimentului din Brazilia: underhashtag/WorldCup pentru Twitter si Trending World Cup pe Facebook.

Sursa foto: boxofficefootball.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea