Stiinta & Tehnologie

#aplicatie #facebook #lista prieteni #unfrind

Aplicatia care iti arata cine te-a scos din lista de prieteni de pe Facebook

Din dorinta de a satisface nevoia utilizatorilor Facebook de a vedea imediat cine a apasat butonul "unfriend" pe reteaua de socializare Facebook, Edouard Gatouillat a dezvoltat un program capabil sa dezvaluie acest lucru, pe care l-a lansat sub numele de "Unfriends".

Programul ruleaza cu mai multe browsere, precum Firefox, Google Chrome, Opera si Safari si este compatibil doar cu varianta desktop si mobila a site-ului retelei de socializare, nu si cu aplicatiile Facebook pentru Android, iOS sau Windows Phone.

Aplicatia ii notifica pe utilizatori in legatura cu persoanele care i-au eliminat din lista de prieteni virtuali. Mai mult de atat, softul te anunta cu privire la acei amici care si-au dezactivat profilul si te ajuta sa-ti urmaresti cererile de prietenie.

Setarile pentru alerte iti permit sa alegi situatiile pentru care vrei sa fii notificat, iar interfata sa se integreaza in site-ul retelei de socializare, care va afisa un nou buton de acces.

Aplicatia urmareste si cererile de prietenie trimise de tine si iti da posibilitatea sa vezi cine ti-a acceptat aceste cereri si cine nu.

Sursa foto: badappreviews.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea