Stiinta & Tehnologie

#lg #Phableta #LG G Pro 2 #G2 mini

LG a lansat noile smartphone-uri G Pro 2 si G2 mini

In pragul lansarii inovatiilor tehnologice de top in timpul Congresului Mobile World ce incepe astazi in Barcelona, LG a lansat ieri noile G Pro 2 si G2 mini.

G Pro 2 este o phableta cu sistem de operare Android 4.4 (Kit Kat) si urmasul lui G Pro. Gadgetul are un procesor Snapdragon 800 quad-core de 2,26 GHZ si este disponibil in 3 variante cromatice: argintiu, alb si titan. Display-ul sau de 5,9 inch este full HD, bateria are o putere de 3200 mAh, iar camera de 13 MP beneficiaza de un stabilizator optic foarte performant. Phableta are o memorie interna de 3 GB de RAM.

G2 mini este, dupa cum au declarat reprezentantii companiei, primul smartphone compact de la LG. Ecranul sau masoara doar 4,7 inch, iar dispozitivul este disponibil in doua variante, cu procesor quad-core de 1,2 sau 1,7 GHz.

De asemenea, camera difera la cele doua optiuni si poate fi de 8 sau de 13 MP. Totodata, camera poate filma HD, cu o frecventa de 120 de cadre pe secuda, dar are si posibilitatea de a filma 4K.

Sursa foto: highlightpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea