Social

#conditii meteo #starea vremii #vremea #vremea bucuresti

Vremea la inceputul saptamanii: Vezi unde lovesc ploile!

Prognoza meteo pentru inceputul acestei saptamani ne face sa pastram umbrelele la indemana. Meteorologii estimeaza ca luni si marti se vor inregistra averse de ploaie in cateva regiuni ale tarii, in timp ce miercuri instabilitatea atmosferica va avea un caracter general pe tot cuprinsul Romaniei.

Astazi, ploile vor fi intalnite in jumatatea de nord a tarii, in restul teritoriului fiind posibile precipitatii slabe. Temperaturile maxime ale zilei de luni se situeaza intre 16 grade Celsius (Cluj Napoca) si 25 de grade (Bucuresti).

Marti, norii vor ramane prezenti in centrul si vestul tarii, fiind posibile ploi cu caracter local si in nordul sau sud-vestul tarii. Temperatura va oscila intre 17 grade Celsius (Constanta) si 23 grade (Bucuresti).

De miercuri, soarele dispare intr-un strat gros de nori, ploile si vijeliile fiind intalnite pe aproape tot teritoriul tarii. Vor fi afectate vestul, sud-vestul, sudul si nordul tarii, in centrul Romaniei si pe litoral, ploile avand caracter local. Temperaturile se vor incadra intre 13 si 22 de grade.

Sursa foto: cugetliber.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea