Social

#vrajitoare #impozit #senat

Vrajitoarele au scapat de impozitare

Comisia de buget a Camerei Deputatilor a respins textul legii privind protectia persoanelor inselate prin ghicit si practici oculte. Vrajitoarele au scapat de impozitare , pentru ca deputatii nu au stiut cum sa redacteze normele metodologice.

Mai putin de jumatate din cei 39 de membri ai comisiei au venit la sedinta, iar concluzia lor a fost ca textul legii nu este clar.

"Initiatorii nu stiu ce vor, iar acest lucru s-a transferat asupra textului legii. Initiatorii nu stiu daca sa reglementeze practicile oculte sau sa le interzica. Eu propun aviz nefavo­rabil textului de lege”, a concluzionat presedintele comisei, pesedistul Viorel Stefan, citat de Jurnalul.ro.

Legea nu poate fi adoptata, deoarece vrajitoarele nu sunt cuprinse in vreo categorie profesio­na­la si astfel fiscalizarea nu este permisa in cazul lor.

Textul legislativ continea atat referiri la protectia persoanelor inselate, cat si organizarea vrajitoarelor in Asociatii profesionale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea