Social

#elevi #corectie #politie #violenta #youtube #amenda #agresiune #scoli #fenomen

Violenta continua in scoli: un nou caz in Braila

Violenta in scoli este in continua crestere. Un nou caz revoltator a avut loc intr-o scoala din Braila, unde un elev a fost batut cu bestialitate de mai multi colegi.

Scena s-a petrecut in sala de clasa, in timpul unei pauze, la Liceul Saligny. Patru adolescenti l-au batut pe unul dintre colegii de clasa. L-au batut cu bestialitate, lovindu-l cu pumnii si sarind cu picioarele pe el. Toata scena a fost filmata de un alt elev si postata pe YouTube.

"Agresiunea din scoala a fost rezultatul altor agresiuni din afara scolii in care cel care e lovit a fost autorul. Atunci cand am aflat despre cum s-au intamplat lucrurile nu am aflat de la cel batut. Am facut o ancheta. Am cerut ajutorul politiei, care a facut o cercetare paralela. Toti elevii implicati in acest incident au fost amendati de politie", a declarat Petruta Simionescu, director al Liceului Anghel Saligny din Braila.

Acest incident vine la doar o zi dupa ce un profesor din Focsani a fost inchis pentru cateva minute in sala de clasa dupa ce un elev il amenintase ca ii va aplica o corectie, doarece cadrul didactic il jignise pe acesta cu ceva timp in urma.

Cazurile de violenta din scoli sunt din ce in ce mai numeroase, numai anul trecut fiind inregistrate peste 15.000 de astfel de incidente.

Sursa foto:rtv.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea