Social

#presedinte #victor ponta #basecu #declaratii victor ponta

Victor Ponta: Coabitez cu presedintele care-si respecta atributiile. Basescu nu si le-a respectat

Victor Ponta a declarat pentru Mediafax ca poate coabita, ca premier, cu orice presedinte care isi respecta atributiile prevazute prin Constitutie, precizand ca Traian Basescu nu si le-a respectat si "se pare ca nici nu vrea sa si le respecte".

"Eu am spus foarte clar ca eu pot sa coabitez si cu Basescu si cu orice presedinte cu conditia sa-si respecte atributiile constitutionale. Din pacate Traian Basescu nu si le-a respectat si se pare ca nici nu vrea sa si le respecte (...) Eu, ca prim-ministru, coabitez cu orice presedinte care isi respecta atributiile constitutionale. Din pacate, Traian Basescu nu si le-a respectat, de aia a si fost suspendat", a spus Ponta.

Presedintele interimar Crin Antonescu declarase, miercuri, raspunzand unei intrebari, ca nu este interesat de modul in care Victor Ponta si Traian Basescu. "Nefiind nici premier si nici presedinte suspendat, nu sunt preocupat de modul in care pot dansii pot coabita", a spus Antonescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea