Social

#vremea de Reveliom # starea vemii #vremea de craciun #vremea #meteo #conditii meteo

Unde va ninge de Craciun si Anul Nou! Starea vremii pana in 2019

ANM (Administratia Nationala de Meteorologie) anunta ca in urmatoare perioada ne asteapta perioade geroase, ninsori si viscol. Iata cum va fi vremea in Romania, pana la finalul anului 2018.

Saptamana aceasta temperaturile se vor situa in general in jurul mediilor climatologice ale perioadei. In sudul tarii acestea vor fi mai scazute. Sunt asteptate precipitatii slabe, sub forma de ploi, lapovita si ninsori in sudul si sud-estul tarii. In restul teritoriului precipitatiile vor fi pronuntate, in special in nord-vestul extrem al tarii.

Saptamana 10.12.2018 – 17.12.2018

La nivelul intregii tari, temperatura aerului va avea valori usor sub mediile multianuale ale saptamanii.

Cantitatile de precipitatii estimate a se inregistra in acest interval se vor situa peste cele normale ale perioadei in regiunile estice si sudestice, iar in rest vor fi in general apropiate de cele specifice acestei saptamani, potrivit realitatea.net.

Saptamana 17.12.2018 – 24.12.2018

Valorile termice se vor situa in general in jurul mediilor climatologice ale intervalului in cea mai mare parte a tarii, posibil local mai coborate in regiunile nord-estice si sudice.

Precipitatiile vor fi in general apropiate de normalul perioadei, in cea mai mare parte a tarii.

Saptamana 24.12.2018 – 31.12.2018

Temperatura aerului va avea valori usor mai ridicate decat cele specifice perioadei, la nivelul intregii tari, posibil cu o abatere pozitiva usor mai pronuntata in vestul si nord-vestul teritoriului.

Precipitatiile vor fi in general apropiate normalul perioadei, posibil usor deficitare in regiunile sud-estice.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea