Social

#cadouri #cumparaturi #stres

Start sesiunilor de cumparaturi sub stres – ce cumperi unui barbat pentru a-l surprinde

Maestre in ale shopping-ului, femeile par sa aiba mereu idei pentru cadourile celor dragi. Doar ca, inevitabil, la un moment dat pare ca se invart in acelasi cerc. Gusturile se schimba, trendurile de asemenea si pare destul de greu sa tina pasul cu toate. Nu exista un ghid despre alegerea cadoului perfect, astfel ca alegerea unui cadou masculin este o misiune destul de grea.

 

Te poti orienta dupa varsta si interese, dupa tendintele pe piata si arta frumosului. Mai ales cand destinatarul tau este acel tip de barbat cochet, atent, pretentios ce pare ca are de toate, te vei gandi fie la un mod emotionant de a te face remarcata prin cadou, fie la ceva practic. Desigur, nu se uita nici legatura intre cei doi, intrucat un mesaj prost inteles sau transmis printr-un cadou ales neinspirat te poate pune intr-o lumina defavorabila.

Cadourile preferate o data cu varsta

Daca destinatarul tau este un amic, membru de familie, de la var la cine stie ce alta alianta, poate chiar vecin sau coleg din alt departament din cadrul firmei vei dori un stil mai sobru, nu impersonal totusi. O cale mai usoara de a descoperi optiuni compatibile cu acest interes este raportarea la varsta.

Pentru cei de 20 de ani cadourile oportune sunt cele care ii fac sa isi aminteasca de aventurile lor, de planurile marete de viitor, nimic conventional totusi. Nu va aprecia un set de ciorapi colorati, ci poate o geanta de voiaj, o busola sau lucruri pentru birou – mouse pad, mouse, USB, agende etc.

Pentru cei de categorie 30 de ani lucrurile sunt mai serioase pentru ca interesele vietii sunt bine stabilite. Pentru acestia cadouri barbati potrivite inseamna cadourile de lux, cele de tip corporate asta daca iti este sef, butoni personalizati sau articole de calitate din piele – curea, portofel etc.

Pentru cei de 40 de ani lucrurile sunt mai stabile ca oricand. Astfel de barbati sunt de regula pasionati inraiti de anumite hobby-uri, sunt tipicari si vor aprecia drept cadou seturile de sah sau un set de trabucuri completate de o cutie speciala.

Nu in cele din urma, pentru barbatii trecuti de prima tinerete, fie ca iti sunt sefi, parinti, socri etc. trebuie sa ai in vedere ca se simt mai degraba impresionati de lucrurile bine facute. O sticla de vin vechi, de colectie, personalizat sau un glob pamantesc, un ceas vintage sau seturile de accesorii pentru bauturi fine sunt doar cateva idei.

Iesi din tipare cu cadourile moderne si personalizate

Mergand pe partea practica din nou, un cadou potrivit va putea fi orice se leaga de rutina destinatarului tau, fie in spatiul privat, fie la locul de munca. Asadar barbatii pot aprecia un ceas elegant – asta daca ii stii si gusturile la capitolul stil – sau un set potrivit pentru amenajarea biroului.

Nu ai cum sa dai gres nici cu acele cadouri ce ating emotionalul. Cadourile personalizate sunt o reala incantare. Cei de la Gift Express propun un mix de idei in variante surprinzatoare, intocmai cum iti vei dori ca starea de spirit a destinatarului tau sa fie atunci cand ii inmanezi surpriza. Spre exemplu, o idee clasica este de a oferi unui barbat o sticla de vin. Dincolo de brandul in sine, modul in care se prezinta aceasta face diferenta si aici intervine senzationalul: sticle de bautura in suporturi metalice ce reprezinta diverse meserii, pentru doctori, bucatari sau pasionati de pescuit. Cadoul de acest gen se poate personaliza cu mesaj, fie pictat sau gravat.

Nici vinurile de colectie nu lipsesc, mai ales ca acestea sunt o varianta clasica de bautura pentru sarbatori. Descopera asadar savoarea unui vin din 1974 spre exemplu.

Reguli clasice, ce nu se demondeaza niciodata

Trebuie retinut faptul ca un cadou nu echivaleaza cu o obligatie. Acesta merita ales atent si nicidecum pe fuga si trebuie sa aiba o semnificatie pentru cel care il primeste.

Nu se ofera bani si nici dulciuri banale, aparte poate de acele cadouri corporate ce includ delicii culinare.

Nu exista un buget anume, ci mai degraba o necesitate a fiecaruia de a pastra un registru acceptabil din acest punct de vedere.

Cadoul nu se ofera in ambalajul de magazin, poate doar daca acesta este special si realizat de mana experta, gata pregatit pentru a fi inmanat. Cei de la Gift Express spre exemplu pot bifa si acest gen de serviciu, ambalajul cadoului fiind gratuit.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea