Social

Trenurile vor pleca din gara din ora in ora

Noul mers al trenurilor pentru Gara de Nord Bucuresti, intrat in vigoare de ieri, prevede plecarea unui tren la fiecare ora in directiile: Craiova, Moldova si Brasov.

Experimentul facut de CFR Calatori , principiul de grafic cadentat, in noul mers al trenurilor pe 2006, presupune un tren pe ora catre trei destinatii. Cei care vor merge la Craiova vor avea tren in fiecare ora, la fara un sfert, calatorii care se deplaseaza catre Moldova au tren in fiecare ora, la fix, si cei care se vor deplasa catre Brasov vor avea tren din Gara de Nord la si jumatate. Orarul este valabil in intervalul de timp 5.45 a.m.-22.45 p.m. In functie de rezultatele acestui experiment, de posibilitatile oferite de infrastructura feroviara si de doleantele pasagerilor, anul viitor se va extinde acest mod de abordare si pe alte magistrale si orase mari ale tarii, se arata intr-un comunicat al CFR Calatori . Odata cu lansarea noului mers al trenurilor, CFR Calatori lanseaza si oferta de sezon Trenurile Zapezii, valabila pina la data de 15 martie 2006. 16 trenuri vor face legatura intre Capitala si statiunile montane: Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Brasov. Brosura Mersul Trenurilor de Calatori, poate fi achizitionata la pretul de 7,2 lei noi de la ghiseele statiilor si agentiilor CFR din toata tara.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea