Social

Tradatii in dragoste si lovitii cu bocancu-n gura

La Tradati in dragoste, niste cetateni erau urmariti de detectivii lui Ernest. Iar comentariul a sunat, la un moment dat, cam asa: Merg imbratisati pe strada si ori de cite ori au ocazia se saruta . Mie mi-a placut foarte mult asta cu ori de cite ori au ocazia se saruta si chiar am incercat sa-mi imaginez care sint ocaziile care i-ar putea determina pe doi indragostiti sa se sarute. O ocazie foarte serioasa mi s-ar fi parut nunta. Nunta lor. Doar ca, in cazul de fata, domnisoara urma sa se marite cu cel care-o daduse in urmarire. Botezul iarasi cade, ca nu s-a vorbit despre vreun bebelus. Ce ocazie ar mai putea ramine valabila pentru atitea saruturi ? Aa, gata, stiu: niste onomastici. E clar, domnule, de-aia se pupau aia ca nebunii, ca aveau multi prieteni care-si serbau onomastica in ziua respectiva.

* Daca tot ne-am apucat de Tradati in dragoste, n-as abandona subiectul fara sa va spun cum s-a sfirsit urmarirea de care tocmai v-am povestit. Dezastruos s-a sfirsit, nene, cu injuraturi urite (dublate, bineinteles, de bip-uri) si cu tentative de a administra picioare-n gura: logodnicul inselat logodnicei, logodnicul inselat celui cu care fusese tradus si cel cu care fusese tradus logodnicul inselat logodnicului inselat (scuze daca v-am confuzat, dar asa-s triunghiurile astea amoroase, complicate rau). Ideea e ca doar tipa nu incerca sa se bata, in rest scandalul era mare, iar bodyguarzii lui Ernest alergau ca albinutele cind incolo, cind incoace, cu misiunea de a-i imobiliza pe scandalagii.
De fapt, ce sa mai ocolim adevarul: niciodata n-am mai vazut asa balamuc la Tradati in dragoste. Mai ca-mi vine sa cred ca n-ar mai fi putut fi mentinute audientele pe linia de plutire doar cu injuraturi si smuceli si ca cei de la Prima TV au inceput sa ofere mici atentii celor inselati, ca sa se manifeste mai temperamental in fata camerelor.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea