Social

Iubita lui Piturca

Iubita lui piturca a fost identificata de jurnalistii cotidianului Averea: se numeste Vica, are 30 de ani si este foarte frumoasa.
Provine din fostul spatiu sovietic si a fost balerina la Melody Bar. Apoi, si-a deschis doua saloane de coafura, care au functionat in hotelurile Lido si Intercontinental , si ele proprietati ale omului de afaceri Viorel Paunescu, cel mai bun prieten. Vica este, de cativa ani, iubita selectionerului Romaniei, Victor Piturca .
Dragostea lor s-a consumat mult timp intr-o casa, pe cat de luxoasa, pe atat de discreta, din cartierul 1 Mai. Ea locuieste acum intr-un apartament din Baneasa.Victor Piturca are o tinuta de invidiat in ciuda faptului ca astazi implineste 50 de ani. Este casatorit si are doi copii, un baiat si o fata.

Munca si shopping la Roma

Saptamana trecuta, Victor Piturca a plecat la Roma pentru a urmari mansa tur a finalei Cupei Italiei, dintre AS Roma si Internazionale Milano. Deplasarea este perfect justificata, avand in vedere ca selectionerul Romaniei a vrut sa fie alaturi de Cristian Chivu, capitanul nationalei, in cel mai greu meci al sau din acest sezon.

Miercuri, 3 mai, ora 8.10 a.m. Victor Piturca a coborat dintr-o masina a firmei Becali Sport si a intrat in Aeroportul Henri Coanda . Dupa exact sapte minute, iubita sa a coborat dintr-un Kia Sportage de culoare bleu, condus de o prietena si l-a urmat la biroul de check-in. Cei doi au genti de calatorie identice, marca Luis Vuitton, deosebit de scumpe.

Vica si Victor au petrecut cateva zile romantice intr-unul dintre cele mai frumoase orase europene . Selectionerul a fost la meci, s-a intalnit cu Cristian Chivu. Vica a facut shopping, iar serile s-au incheiat cu mese discrete in cele mai bune restaurante din Cetatea Eterna. (continuarea in Averea )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea