Social

#Vladimir Theodorescu #Salvamont Arges #muscatura sarpe

Seful Salvamont Arges, despre muscatura de sarpe: “In 30 de ani...”

Seful Salvamont Arges, Ion Sanduloiu, ii sfatuieste pe cei care sunt muscati de sarpe sa evite pe cat posibil sa se miste si sa solicite ajutor pentru ca in cel mult 6 ore sa li se administreze ser antiviperinic.

Referitor la decesul fiului fostului ministru al Culturii, Razvan Theodorescu, Ion Sanduloiu a declarat ca in cei peste 30 de ani de cand este salvamontist nu a auzit ca cineva sa moara in Romania muscat de sarpe.

"De peste 30 de ani de cand sunt salvamontist n-am auzit ca cineva sa moara ca urmare a unei muscaturi de sarpe. Exista trei specii de vipere si sapte specii de serpi neveninosi. Viperele sunt la hibernare in aceasta perioda a anului. Totusi, este posibil ca fiul fostului ministru sa fi fost muscat de vipera, daca medicul legist sustine ca barbatul avea doua intepaturi in zona gambei. Muscatura se prezinta ca doua intepaturi undeva cam la patru milimetri distanta. Posibil sa nu fi urmat pasii necesari pentru a se salva si sa fi avut si vreo afectiune care sa fi dus la aparitia complicatiilor si ulterior la deces", a declarat Ion Sanduloiu pentru Mediafax.

Sursa foto: Malcolm Curtis

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea