Social

#Elena Udrea DNA #elena udrea

Elena Udrea: “Rahatul in care se afla Kovesi nu poate fi acoperit nici daca m-ar lapida personal!”

 

Dupa ce DNA a cerut urmarirea penala a Elenei Udrea intr-un nou dosar legat de campania prezidentiala din 2009, blonda de la Cotroceni a reactionat dur.

“Kovesi incearca sa scape de cucuveaua mov, folosindu-se de mine! Nimic nou! De cate ori este in criza de imagine, apeleaza la dosare si acuzatii sonore: la adresa mea, a lui Ponta, Blair etc. De data aceasta, rahatul in care se afla nu poate fi acoperit nici daca m-ar lapida personal! Instigare la luare de mita, in campania electorala din 2009, in dosarul unde deja m-au acuzat de spalare de bani. Desi de la momentul chemarii mele la DNA acum doua saptamani nu s-a mai intamplat nimic, abia acum cer urmarirea penala pentru aceste presupuse fapte. De ce nu au cerut atunci??? Pentru ca acum era nevoie de ceva care sa acopere cucuveaua mov”, scrie Udrea pe Facebook.

“Chiar daca mai reusiti sa faceti putin scandal, tot va trebui sa raspundeti daca foloseati adrese de mail secrete ca sa vorbiti cu Ghita despre cum sa va acoperiti plagiatul sau pentru a da in mod ilegal informatii pe surse din dosarele adversarilor! Si chiar este penal daca este adevarat!”, adauga aceasta.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea