Social

#salarii angajati #crestere salariu minim #salariu minim

Salarii mai mari! De cand vom primi mai multi bani

 Dupa indelungi consultari intre reprezentantii sindicatelor, ai patronatelor si cei ai Guvernului, s-a decis ca, de la 1 mai, salariul minim sa creasca la 1.250 de lei!

Presedintele Cartel Alfa, Bogdan Hossu, a precizat ca Guvernul a inaintat proiectul de hotarare care prevede aceasta majorare marti dimineata, iar aceasta propunere este agreata de sindicalisti pentru ca se recupereaza partial pierderea din primele patru luni ale anului in care salariul minim va ramane la 1.050 de lei.

Bogdan Hossu a mai spus ca proiectul prevede si indexarea automata care va tine cont de cosul minim de consum, de inflatie si de parametrii generali, ceea ce permite un mecanism de crestere in perioada urmatoare.

Presedintele Cartel Alfa a mai spus ca documentul transmis de Guvern, spre deosebire de anii anteriori, nu mai face discriminare pentru sectorul bugetar, in sensul ca salariul minim garantat in plata reprezinta salariul de baza minim platit fiecarui salariat bugetar si nu salariul de incadrare.

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: Schimba paradigma in cautarea unui job

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.