Social

#Romania 2016 #top CNN #top destinatii 2016 #vacante 2016 #destinatii 2016

Romania, in topul destinatiilor de vis pentru 2016. Ce recomanda expertii CNN

Madagascar, Iran, Uganda, Papua Noua Guinne, Mongolia sunt cateva dintre cele mai cautate destinatii in 2016, conform topului efectuat de CNN, impreuna cu experti in turism. Si Romania se afla in acest clasament!

Expertii in turism recomanda tara noastra ca destinatie turistica pentru Muntii Carpati, Delta Dunarii, dar si orase cu istoric cultural, precum Cluj Napoca. Desigur, din recomandari nu lipsesc nici miturile despre Dracula si Castelul Bran, considerat cel mai cunoscut obiectiv turistic din tara.

“Ceea ce e mai putin cunoscut este faptul ca Romania are o mare bogatie, Delta Dunarii, aflata in sud-estul tarii. Aici e rost de drumetii, de admirat speciile protejate de pasari si pescuit. Poti sa te plimbi, in celalalt capat al tarii, prin Cluj-Napoca, un oras cu o activitate culturala de varf. Cluj Napoca devine incet un oras recunoscut la nivel international, fiind inclus in topul oraselor recomandate turistilor”, conform descrierii jurnalistei Anisha Shah de la CNN.

Cea mai buna perioada pentru a vizita Romania, conform jurnalistei, este fie in aprilie-mai, fie august-octombrie, adaugand ca “turistii pot vizita Bastionul Croitorilor (secolul al XV-lea), Biserica Sfantul Mihail, Teatrul National si Piata Unirii. Peisajele vaste si variate ale Transilvaniei, pline cu castele si biserici, nu dezamagesc. Cel mai renumit, Castelul Bran, este legat de personajul fictiv al lui Bram Stoker”.

Printre destinatii se mai numara Islanda, Greonlanda si Norvegia , Taiwan, Patagonia, Insulele Palau, Antarctica, Honduras si Gabon.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea