Social

#centura capitalei #restrictii de circulatie #circulatie centura capitalei

Restrictii de circulatie pe Centura Capitalei

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADR) a anuntat ca incepand de luni, 9 aprilie, circulatia rutiera va fi restictionata pe DN Centura Bucuresti, intre kilometrul km 43+000 si kilometrul 55+520 (Jilava Ciorogarla), din cauza unor lucrari de largire a partii carosabile.

Se estimeaza ca lungimea unui sector de drum in lucru nu va fi mai mare de 500 de metri. Distanta dintre doua sectoare va fi de minim 1.000 de metri. In acesta perioada, circulatia autovehiculelor pe sectorul de drum in lucru se va desfasura alternativ, in ambele sensuri, pe banda deschisa circulatiei.

"Conducatorii auto sunt rugati sa respecte restrictia de circulatie instituita si semnalizarea rutiera temporara. Informatii suplimentare privind starea retelei de drumuri nationale pot fi obtinute de la Dispeceratul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania SA, la numerele de telefon 021/264.33.33 si 021/9360 sau accesand pagina de internet www.cnadnr.ro.", se arata intr-un comunicat al CNADNR.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea