Social

#curent electric #intrerupere electricitate #energie electrica

Atentie! Se intrerupe curentul electric in Bucuresti!

Curentul electric va fi intrerupt, luni, in cateva zone din Capitala si in unele localitati din judetului Ilfov. Intreruperea alimentarii cu energie electrica se va face din cauza unor lucrari de revizii, reparatii si modernizari in reteaua Enel Distributie Muntenia S.A.

In Bucuresti, nu va fi curent electric, in intervalul 9.00 - 12.00, in Soseaua Fundeni, intre Soseaua Colentina si Strada Simetriei, Soseaua Colentina intre Soseaua Fundeni si strada Sportului, strazile Simetriei, Ferastraului, intrarea Frumusita, Sulfului, intrarea Roinita, Catrintei, Lacul Amara, Velintei, Suveica, Tanase Dumitrescu.

Intre 8.00 si 18.00, se va intrerupe alimentarea cu curent electric in urmatoarele zone: B-dul Theodor Pallady, intre strada Trapezului si Drumul Lunca Marcusului, strada Mizil, aleea Mizil, strada Lemnisorului, strazile Sanatoriului, Ion Baiulescu, Zabrautului, B-dul Pieptanari.

In intervalul orar 8.00-20.00, vor ramane fara curent electric bucurestenii care au domiciliile in strada Pirotehniei, strada Cetatuia, aleea Cetatuia - blocurile M18, M19, M20, M21.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea