Social

#evoMAG.ro #evoMAG #samsung #mobile #Samsung Galaxy Note II #Samsung Galaxy S Duos

(P) evoMAG te invita sa descoperi noile terminale mobile Samsung

Samsung Galaxy Note II


Ajuns la a doua generatie, Samsung Galaxy Note II a evoluat pentru a oferi o experienta de vizionare superba, functionalitate sporita S Pen si perfectionare a capabilitatilor de multi-tasking.

Ecranul HD Super AMOLED are acum 5.5” si ofera o claritate superioara datorita raportului 16:9, procesorul dispune de 4 nuclee la frecventa de 1.6 GHz, iar capacitatea bateriei a crescut la 3100 mAh pentru a spori experienta utilizarii celui mai nou smartphone construit de Samsung.

Cu ajutorul noului instrument de scris S Pen, puteti accesa noile tehnologii dezvolate .Astfel, veti putea rasfoi fotografii fara sa fie necesara deschiderea folderelor,veti putea scrie informatii in timpul apelurilor si veti comanda trimiterea unui e-mail, mesaj sau a altor informatii prin simpla scriere a acestora pe ecran.

De asemenea, sunt posibile decuparea elemetelor prin intermediul pen-ului sau scrierea personalizata de mana a notelor.

Samsung Galaxy Note II este disponibil in doua culori, alb si gri si poate fi precomandat la pretul de 2649 RON.


Samsung Galaxy S Duos


Samsung Galaxy S Duos imbina performantele caracteristice ale unui smartphone si comoditatea utilizarii Dual SiM.

Prin intermediul serviciului revolutionar Dual SIM Always On, vei putea primi apeluri in timp ce esti conectat la internet sau atunci cand esti angajat intr-o convorbire pe cealalta cartela SIM. Echipat cu cel mai recent sistem de operare, ICS, experienta utilizatorului de telefonie mobila ofera o grafica imbunatatita si layout-uri mai bine organizate, iar fiecare sarcina pe care o efectuati va fi mai placuta si usor de utilizat.

Ecranul mare de 4" si procesorul de 1GHz fac posibila efectuarea operatiilor avansate cu viteza si gratie si propulseaza acest terminal in topul telefoanelor Dual Sim.

Samsung Galaxy S Duos se afla in stocul evoMAG la pretul de 1599 RON.

Daca nu te-am convins pana acum ca merita  sa cumperi un Samsung Galaxy S duos sau Note II,  te anunt ca evoMAG iti pune la dispozitie si sitemul de plata, Card Avantaj cu 10 rate, fara dobanda, pentru plata integrala a ratei lunare.


Despre evoMAG.ro


evoMAG.ro este un site de comert electronic care functioneaza de peste 7 ani pe piata de profil din Romania si care are in prezent, peste 50.000 de produse active din domeniul IT&C. In momentul de fata, site-ul este vizitat zilnic de peste 18.000 de persoane, iar baza de date cuprinde peste 150.000 de conturi active. Secretul succesului este reprezentat de cei care lucreaza la acest site si care reprezinta motorul companiei, dar si clientii, care au devenit fideli site-ului datorita calitatii superioare a serviciilor si a promptitudinii in rezolvarea oricaror probleme sau urgente.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea