Social

#concurs #concurs idei #inspired

(P) S-a lansat INSPIRED Concursul de Idei editia 2012

Bucuresti, 4 octombrie: INSPIRED Concursul de Idei, cea mai cunoscuta platforma de creativitate pentru tinerii din Romania, a lansat astazi cea de-a sasea editie. INSPIRED 2012 continua traditia prin care un artist redeseneaza in fiecare an identitatea vizuala si vine in acest an cu un refreshement al acesteia si cu o categorie de concurs noua: relatiile publice.

Incepand cu 15 octombrie si pana pe 21 noiembrie, concurentii se pot inscrie la una sau mai multe dintre cele 10 categorii de concurs: fotografie, design de produs, design grafic, design vestimentar, design de accesorii vestimentare, design interior, arhitectura, ilustratie, dramaturgie si, recent infiintata, relatii publice. Principala platforma de desfasurare a competitiei este www.letsgetinspired.ro unde participantii se pot inscrie online prin crearea unui cont.

Informatii despre concurs se vor gasi si la evenimentele offline din cadrul caravanei pentru promovarea concursului care vor merge in centrele universitare din Bucuresti, Iasi, Cluj, Timisoara, Arad, Sibiu, Targu Mures, Oradea si Brasov. Lucrarile participantilor vor fi jurizate intre 22 si 28 noiembrie, iar premierea castigatorilor va avea loc la Gala INSPIRED, in luna decembrie.



Castigatorii locului I vor fi premiati cu Trofeul INSPIRED. in plus, toti cei clasati pe locurile I - XX de la fiecare din cele 10 sectiuni de concurs vor avea acces gratuit la Master Class-ul INSPIRED corespunzator fiecarei sectiuni. Master Class-urile vor fi sustinute cu sprijnul unor personalitati membri de jurii din Romania si din strainatate si vor fi organizate in Bucuresti, in perioada februarie - septembrie 2013.

“Cred ca avem un potential inca nefructificat. Exista excelente performante individuale care ne recomanda ca oameni de creatie, mai putin "de sistem". Competitivitatea se construieste pe mai multe paliere – educatie curiculara si extracuriculara, ierarhii bazate pe meritocratie, capacitatea de absorbtie in economie a tinerelor talente si, nu in ultimul rand, resursele financiare din fiecare industrie in parte precum si felul (transparent, coerent) in care sunt alocate.

INSPIRED le-a dat un impuls decisiv in cariera castigatorilor sai si le-a aratat ca alegerea profesionala facuta de ei la inceputul studiilor este corecta, ei sunt oamenii potriviti la locul potrivit. Daca multiplicam exemplul lor, atunci Romania ar putea deveni tara aceea la care visam cu totii.”, spune Postumia Martin, Presedintele Asociatiei Inspired.

INSPIRED Concursul de Idei se bucura si in acest an de know-how-ul unui juriu cu o bogata expertiza in domeniile creative si isi propune sa descopere talente al caror potential va fi fructificat prin colaborari cu nume importante din industria repectiva.

Pentru detalii suplimentare:

Florina Natu
Public Advisor
Mail: florina.natu@publicadvisors.ro
Tel: 0733 300 753

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea