Social

#mariana campeanu #pensii #somaj #masuri

Mariana Campeanu: Tichetele de masa ar trebui desfintate

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu , a declarat miercuri intr-o conferinta de presa , ca, in opinia sa, tichetele de masa ar trebui desfiintate .

In acelasi timp, aproape omniprezenta la posturile de televiziune, in ultimul timp, Campeanu si-a cerut scuze joi fata de pensionari pentru faptul ca nu a avut timp sa reformeze in profunzime sistemul de pensii si a anuntat ca rata somajului se mentine in limite normale, existand chiar locuri libere de munca.

Campeanu si-a inceput conferinta de presa prin a-si cere scuze pentru inechitatile existente inca in sistemul de pensii, exemplificand prin cazul particular, scos la iveala de presa, al reputatului chirurg Dan Gavriliu, care dupa sase decenii de cariera exceptionala, la 93 de ani, avea o pensie de 750 de lei.

"In urma sesizarilor, pensia sa de la 2,5 puncte, a crescut la 5 puncte si ceva, i s-a dublat pensia si a incasat si suma restanta pe ultimii ani, in jur de 500 de miloane si ceva", a precizat Campeanu, subliniind insa ca acesta este un caz "fericit" deoarece medicul a apucat varsta de 93 de ani si, implicit, aceasta marire de pensie. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea