Social

#calendar #politie #bistrita nasaud #ancheta #fotografia #agent

Politistele sexy de la Bistrita, supravegheate de MIRA

Secretarul de stat Anghel Andreescu a deschis o ancheta asupra celor 12 politiste din Bistrita care au pozat in uniforma pentru un calendar realizat de sindicatul Pro Lex .

Acesta este nemultumit de preocuparile tinerelor asa ca a trimis peste ele corpul de control al MIRA, informeaza Ziarul Ring.

Realizatorii calendarului au avut intentia de a imbunatati imaginea politistilor si de a o ajuta financiar pe sora uneia dintre agentele- fotomodel , care sufera de insuficienta renala cronica de gradul V. Chiar si in aceste conditii conducerea ministerului crede ca actiunea aduce prejudicii institutiei.

"In ciuda faptului ca pozele sunt absolut decente, corpul de control al ministerului va ajunge la Bistrita saptamana viitoare, pentru a lua masuri impotriva celor care au participat la realizarea calendarului", a declarat Vasile Lincu, seful sindicatului Pro Lex. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea