Social

Liberalii, suparati pe Tariceanu

Nemultumiti de modul in care premierul Calin Popescu Tariceanu l-a nominalizat pe foto ) la sefia Ministerului Afacerilor Externe, liberalii evita sa faca declaratii publice anti-Tari­ceanu. Mai multi vice­presedinti urmau sa-i re­pro­­seze aseara, intr-o sedinta a Biroului Politic Central, primului-ministru faptul ca nu i-a consultat la numirea lui Comanescu.

Singurul care a facut referiri critice la gestul lui Tariceanu a fost liderul deputatilor PNL, Crin Antonescu. El a declarat intr-o emisiune televizata ca decizia premierului "nu a fost curat constitutionala".

Antonescu a lasat sa se inteleaga ca presedintele PNL a cedat sefului statului atributia de a numi ministri, fapt care ar contraveni Constitutiei.

In schimb, vicepresedintii Ludo­vic Orban si Norica Nicolai, cunoscuti ca facand parte din aripa radicala a partidului, au preferat sa emita semnale publice de sustinere a lui Comanescu. Si presedintele Camerei, Bogdan Olteanu, a afirmat ca il va sprijini pe noul ministru al afacerilor externe in toate demersurile pe care i le impune functia.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea