Social

Diaconescu, lansat la Romexpo

Pesedistii i-au pregatit lui Cristian Diaconescu o lansare ca in vremurile bune ale partidului. Evenimentul, pus la cale de Miron Mitrea si Marian Vanghelie in locul in care primarul sectorului 5 organizeaza anual „Vanghelioanele", a semanat cu reuniunile de partid in care Adrian Nastase era seful formatiunii si Mitrea secretar general .

Cateva sute de candidati, in frunte cu Cristian Diaconescu , s-au suit pe scena amenajata pentru a primi uralele a aproximativ 7.000-8.000 de social-democrati. „Peste doi ani, cand Cristian Diaconescu, in calitate de primar general al Bucurestiului, va inaugura un imens stadion, atunci vom avea loc toti cei 40.000 de candidati ai PSD", a spus Mircea Geoana.

Cristian Diaconescu a atacat din start puterea de dreapta. „Dreapta ne-a imbolnavit! Sa plece!", a spus liderul PSD. El a subliniat ca isi doreste candidatura si ca vrea sa fie primarul Bucurestiului. „Pentru asta, o sa lupt cu toate fortele de care dispun, cu toata priceperea si cu tot sufletul", a mai spus Cristian Diaconescu.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea