Social

#metrou #magistrala metrou #satie metrou

Iata cum vor arata viitoarele statii ale Magistralei 4 de metrou (Foto)

Saptamana trecuta, constructorul Asaldi a castigat licitatia pentru viitoarele statii ale magistralei 4 de metrou, pe tronsonul Parc Bazilescu - Lac Straulesti. Recent, Metrorex a dezvaluit si cateva imagini ale viitoarelor statii de metrou.

Lucrarile la linia 4 includ extinderea retelei de metrou cu doua statii - Laminorului si Lac Straulesti -, structura de tunel de 1,3 km, structura aferenta statiilor, un depou de metrou si un terminal multimodal. Conform contractului incheiat, lucrarile ar trebui sa fie finalizate in termen de 30 de luni.In zona Lac Straulesti, urmeaza sa mai fie amenajat si un nod intermodal, cu o parcare si o autogara.

"Totodata, Metrorex pregateste si urmeaza sa elaboreze studiul de fezabilitate care vizeaza extinderea liniei 4 de metrou de la statia Gara de Nord la statia Gara Progresu, realizandu-se astfel o legatura directa de tip metrou intre nord-vestul si sudul Capitalei", se arata intr-un comunicat al Metrorex.

Foto: jurnalul.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Vehiculele electrice vor reduce poluarea cu peste 20%

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare