Social

#deprecierea leului #antonescu #ponta #traian băsescu

Basescu: Le cer lui Ponta si Antonescu sa isi asume responsabilitatea pentru deprecierea leului

Presedintele suspendat Traian Basescu a declarat, marti, ca daca Romania va fi condusa in continuare "de Crin Antonescu cand nu doarme si Victor Ponta cand nu scrie", va pierde foarte curand beneficiile de a fi membra UE, ramanand izolata.

"Ii cer presedintelui interimar si premierului sa isi asume responsabilitatea pentru raul pe care l-au facut Romaniei", a declarat Basescu.

Ii cer presedintelui interimar si premierului sa isi asume responsabilitatea pentru raul pe care l-au facut Romaniei. E datoria lor de oameni politici, asa cum eu am facut in cei 8 ani de mandat- mi-am asumat alaturi de guvern ce am facut pentru Romania, chit ca a fost placut sau neplacut - la fel le cer lor: sa-si asume responsabilitatea pentru ce au facut prin subrezirea institutiilor statului, prin decredibilizarea Romaniei si pentru izolarea Romaniei.

In momentul de fata, pentru ca ma indoiesc ca au curaj sa spuna da- ne asumam responsabilitatea pentru izolare, as vrea sa faca un lucru elementar: sa-si asume responsabilitatea pentru deprecierea masiva a leului . Ar fi primul semnal ca incep sa se trezeasca. Impresia mea e ca sunt hotarati sa mearga pana la capat cu minciuna, pana cand vor decredibiliza total Romania", a declarat Traian Basescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea