Social

#Florentina Opris #sanatate #parteneriat #stil de viata

Florentina Opris apara drepturile consumatorilor

Florentina Opris, presedintele asociatiei “Pentru o viata sanatoasa”, a incheiat recent un Protocol de Colaborare cu Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea  Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons. Colaborarea are ca obiect dezvoltarea de programe si proiecte axate pe domeniul Trai Sanatos! Viata Sanatoasa!, dar mai ales pentru segmentul invatamantului preuniversitar.

Prin semnarea Protocolului, cele doua organizatii confirma o colaborare indelungata si se angajeaza institutional sa o dezvolte pe multiple planuri, in beneficiul cetatenilor din Romania.

"Starea de bine si sanatate este primul pas pentru indeplinirea tuturor viselor si proiectelor pe care fiecare persoana le are in viata“, este de parere  Florentina Opris.

"Cred cu tarie ca prin adoptarea unui stil de viata sanatos putem cu adevarat sa avem cetateni europeni in adevaratul sens al cuvantului”, declara Sorin Mierlea, presedinte A.N.P.C.P.P.S.Romania – InfoCons.
 
Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.
  
 
 

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: 6 sfaturi pentru a depasi plafonarea la job

Experti Cariera

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: Schimba paradigma in cautarea unui job

Experti Cariera

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: Se poate incepe si asa…

Experti Cariera

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Vehiculele electrice vor reduce poluarea cu peste 20%

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.