Social

#ora de vara #. trenuri #schimbare ora #mersul trenurilor

70 de trenuri afectate de schimbarea orei

Atentie mare daca alegeti sa calatoriti cu trenul in noaptea de sambata spre duminica. Trecerea la ora de vara va afecta traficul pe calea ferata. Astfel, 70 de trenuri aflate in circulatie duminica, intre orele 03.01 si 04.00 vor avea un orar modificat, informeaza reprezentantii CFR Calatori. Este vorba despre opt trenuri internationale, 31 InterRegio si 31 Regio.

"Trenurile de calatori vor pleca din statiile de formare dupa ora de iarna pana in noaptea de 29/30 martie 2014, ora 03.00, care devine ora 04.00. Dupa aceasta ora (04.00), trenurile vor pleca la orele din mersul de tren in vigoare, respectand ora oficiala de vara. Avand in vedere ca si in tarile vecine aceasta trecere se face in aceeasi zi de duminica, 30 martie 2014, intre statiile de frontiera cu Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Ucraina, Bulgaria, trenurile vor circula dupa graficele din mersul de tren în vigoare", se arata in comunicatul CFR Calatori.

Pentru aceste trenuri se vor stabili masuri suplimentare pentru reducerea pe parcurs a acestor intarzieri.

Sursa foto: exclusivnews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea