Social

Fabrizio Fanielli a invatat sa spuna "te iubesc" de la Andreea Antonescu

Cantaretul maltez Fabrizio Fanielli , cunoscut publicului roman datorita relatiei pe care a avut-o cu interpreta Andreea Antonescu , a sosit zilele trecute la Bucuresti pentru promovarea melodiei pe care o va interpreta la Eurovision 2006. Ca sa isi asigure simpatia romanilor, Fabrizio a tinut sa demonstreze ca stie sa spuna "multumache" si " te iubesc ", expresii invatate de la Andreea Antonescu.

HIT CU BARFE

Fabrizio spune ca duetul "When We Dance" interpretat in urma cu trei ani alaturi de Andreea a fost unul din succesele lui. Melodia pare sa fi fost mai mult decat un hit, pentru ca s-a vorbit atunci despre dragostea infiripata intre cei doi cantareti, in atmosfera romantica de pe litoralul romanesc. Lucru demonstrat, de altfel, de andreea antonescu si Fabrizio care s-au mangaiat si s-au sarutat in timpul prestatiei de la festivalul Mamaia , in timp ce Iustin, iubitul din acea perioada al cantaretei, facea crize de nervi in sala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea