Social

Deportivo si Porto in semifinale

Deportivo La Coruna s-a calificat in semifinalele Ligii Campionilor dupa ce a invins, miercuri, cu 4-0 (3-0), AC Milan, cistigatoarea editiei trecute a competitiei.

Pentru deportivo la coruna au marcat Pandiani '5, Valeron '35, Luque '44 si Fran '76. Partida tur a fost cistigata de AC Milan cu scorul de 4-1.

In cel de-al doilea meci al zilei, echipa FC Porto a obtinut calificarea in semifinale dupa ce a terminat la egalitate, scor 2-2 (1-1), partida disputata, in deplasare, impotriva formatiei Olympique Lyon .

Pentru gazde au inscris Luyindula, in minutul 14, si Elber, in minutul 90, in timp ce FC Porto a punctat prin Maniche, in minutele 6 si 47. In minutul 74, jucatorul Edmilson, de la Olympique Lyon, a fost eliminat de pe teren. Meciul tur a fost cistigat de FC Porto, cu scorul de 2-0.

Deportivo La Coruna si FC Porto se vor se vor intilni in dubla mansa in semifinale, meciul tur urmind sa se dispute pe 21 aprilie, iar returul pe 5 mai.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea