Social

"Caderea zeilor"

"Caderea zeilor" a titrat " Gazzetta dello Sport ", dupa ce echipa AC Milan a fost eliminata in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, de Deportivo La Coruna cu 0-4.

Eliminarea formatiei AC Milan, clubul premierului italian Silvio Berlusconi, a stupefiat Italia.

"4-0. Noaptea a trecut si noua nu ne vine sa credem", noteaza editorialistul de la "Gazzetta dello Sport", in timp ce antrenorul Carlo Ancelotti spune ca nu are nici o explicatie pentru aceasta infringere.

Un alt cotidian de sport, "Le Corriere dello Sport", vede in aceasta eliminare "prabusirea fotbalului italian". "O noapte care a fost ca o palma, nu doar pentru AC Milan, ci si pentru fotbalul nostru, eliminat din Liga Campionilor dupa ce a patronat-o 12 luni", scrie sursa citata, care-l citeaza pe vicepresedintele clubului AC Milan, Adriano Galliani, conform caruia Berlusconi nu va fi deloc multumit de prestatia milanezilor.

"Prabusirea lui AC Milan. Ancelotti a facut alegeri gresite si au fost inregistrate o serie de greseli individuale", noteaza "Corriere dello Sport".

"Milan, ce dezastru. Umilita in Europa", a titrat la rindul sau "La Stampa", care si-a anuntat cititorii ca Ancelotti este in stare de soc.

"Afara din Liga Campionilor, AC Milan s-a sfarimat", a anuntat " La Repubblica ". "Eliminare soc la La Coruna rosul si negru a primit patru goluri si se intoarce acasa", comenteaza cotidianul roman.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea