Social

#alocatii copii #alocatii

Cum vor creste alocatiile. Cand va avea loc prima majorare

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat ca alocatiile copiilor vor fi majorate, insa in mai multe etape. Nu se poate face o dublare a alocatiilor imediat, deoarece nu exista bani la buget.

“Ministerul Muncii și Protecției Sociale va prezenta astăzi în ședința de guvern proiectul de Ordonanță de Urgență care prevede în mod expres dublarea alocațiilor pentru copii în cuantumul prevăzut de noua lege: 300 de RON pentru copiii între 2 și 18 ani, respectiv 600 pentru cei între 0 și 2 ani și pentru copiii cu dizabilități de la 0 la 18 ani”, a anunțat în urmă cu doar câteva minute ministrul Violeta Alexandru, la începutul ședinței Executivului.

“Calendarul pe care vi-l propun pentru a putea avea suportul necesar în bugetul de anul acesta și în cel pentru anii viitori ar fi următorul: o creștere cu 20% de la 1 septembrie, iar pe urmă creșteri etapizat, de 2 ori pe an, anul viitor la 1 ianuarie și la 1 iulie cu câte 20% și la fel în 2022“, a anunțat Alexandru.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea