Social

#descarcari electrice #vremea august #ploi august

Cum va fi vremea luni si marti

Vremea va continua sa fie rece pentru aceasta perioada, insa incepand cu marti, 14 august, valorile termice vor reveni la normal.

Potrivit Administratiei Nationala de Meteorologie, luni vremea se va mentine racoroasa. In cursul zilei vor fi innorari temporare in regiunile nordice, estice si centrale si vor cadea averse, posibil insotite de descarcari electrice, local in nord si la munte si pe arii restranse in extinse. In restul teritoriului cerul va fi variat.

Maximele termice vor fi cuprinse intre 18 grade in zonele depresionare si 29 de grade in Lunca Dunarii. Noaptea, cerul se va degaja si doar in zona Carpatilor Orientali vor mai fi averse pe arii restranse. Temperaturile minime se vor situa intre 6-7 grade in depresiuni si 17-18 grade pe litoral.

Marti, vremea va fi in general frumoasa si cu temperaturi normale pentru aceasta perioada a anului. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in regiunile nordice si in zona Carpatilor Orientali, unde local vor fi averse si, posibil, descarcari electrice.

Temperaturile maxime se vor situa intre 18 grade in nordul Moldovei si 30 de grade in Lunca Dunarii. Minimele termice cuprinse intre 5-6 grade in depresiuni si 18-19 grade pe litoral.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea