Social

#inaltarea sfintei cruci #corneliu vadim tudor #deces Corneliu Vadim Tudor #Corneliu Vadim Tudor a murit

Corneliu Vadim Tudor a murit in ziua Inaltarii Sfintei Cruci. Ce spun preotii ca se va intampla cu sufletul lui!

Corneliu Vadim Tudor a murit, luni dupa amiaza, la Spitalul Militar din Capitala, in urma unui edem pulmonar acut, urmat de un infarct. Vadim Tudor a murit chiar in ziua in care restin-ortodocsii sarbatoreau Inaltarea Sfintei Cruci.

Multi se intreaba ce se va intampla cu sufletul lui si ce semnificatie are faptul ca un om moare intr-o zi de sarbatoare, unii sustinand chiar ca ar fi mantuit. Preotul Toma Gradinaciuc, protoiereul Protopopiatului Iasi 1 si paroh la "Sf. Ap. Toma" Iasi, are raspunsul:

"Nicidecum. Nu ziua in care plecam din aceasta viata spune ce fel de om am fost in fata lui Dumnezeu. Nu ziua mortii ne hotaraste soarta in viata de dincolo. Asa cum nu stim cand intram in viata, cand ne nastem, intr-o zi de sarbatoare sau una obisnuita, asa nu stim si nu depinde de noi cand iesim din viata. Ceea ce conteaza sunt faptele noastre, ziua o alege Dumnezeu si poate fi oricare", a declarat preotul Toma Gradinaciuc, potrivit Romania TV.

Trupul lui Corneliu Vadim Tudor ar putea fi depus la senat. Potrivitu unor surse senatoriale, Calin Popescu Tariceanu, si-ar fi dat deja acordul. Nu se stie insa daca accesul va fi restrictionat sau nu.

Sursa foto: dcnews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea