Social

#judecatori #arest #mita Sorin Oprescu #arestare Sorin Oprescu

Magistratii au decis: Sorin Oprescu ramane in arest!

Sorin Oprescu a ajuns azi in fata judecatorilor pentru a se decide daca acesta va ramane in arest preventiv sau daca va fi cercetat in libertate. In urma unei sedinte ce a durat 7 ore, judecatorul a decis ca Oprescu sa ramana in arest!

“Sorin Oprescu a explicat pas cu pas evenimentele din 2013 - 5 septembrie 2015, cu argumente. S-a referit la faptul ca niciodata nu a pretins direct sau indirect mita de la niciun fel de persoana. Niciodata nu a cunoscut provenienta sumelor de bani. A aflat ca i se pregateste ceva. Nu a incercat sa ascunda vreodata ceva. Stia ca o sa fie provocat. Starea sa de sanatate nu e deloc buna. Sorin Oprescu nu s-a temut de nimic: a avut nevoie de niste bani, i-a cerut imprumut si i-a primit. A anuntat ca nu demisioneaza. Nu trebuie subestimat Sorin Oprescu!”, a declarat Alexandru Chiciu, avocatul lui Oprescu.

Avocatul a mai declarat ca mesajul transmis de Oprescu catre cei care l-au sprijinit este sa nu isi piarda increderea in el, pentru ca nu a luat mita.

Edilul capitalei a fost retinut pentru luare de mita. In acelasi dosar, au fost retinuti Mircea Octavian Constantinescu, director in cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, fostul sofer al primarului, Stanca Cristian, zis Grenada, sefii Centrului Cultural ''Palatele Brancovenesti'', Florin supeala si Ruxandra Petroi Avasiloae, precum si omul de afaceri Claudiu Bengalici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea