Social

#arest #procurori #bercea mondial

Bercea Mondial, arestat preventiv pentru 29 de zile

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile pentru tentativa de omor. Procurorii spun ca urmeaza sa fie acuzat si de santaj si pentru ca a dat bani cu camata.

Magistratii Tribunalului Olt l-au arestat de Bercea Mondial, banuit ca si-a injunghiat nepotul in varsta de 17 ani. Sandu Anghel este cercetat si pentru ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice.

In fata magistratilor, bercea mondial s-a laudat ca, spre deosebire de intelectuali , este un om destept pentru ca a reusit sa faca milioane de euro fara carte, in timp ce oamenii cu facultate nu sunt in stare de nimic, potrivit procurorului de caz Eugen Iacobescu, citat de Gandul.info..

Anghel are mai multe dosare deschise la Parchetul din Olt.

"Are de raspuns la foarte multe intrebari. De exemplu, cum si-a construit imperiul financiar si imperiul imobiliar. Bercea Mondial este cel mai bogat om din judetul Olt (...)Trebuie sa raspunda pentru santaj, pentru ca a dat bani cu camata. Sunt instrumentate cauze foarte importante cu infractiuni foarte grave si pentru care vom lua masurile care se impun", a declarat procurorul.

Bercea Mondial este cunoscut si pentru nasii celebri ai copiilor si nepotilor sai. In 2005, Theodor Stolojan l-a botezat pe Printisor, iar Maria Huza, fost presedinte al Tribunalului Bucuresti, l-a botezat pe Judecator. Fratele presedintelui Traian Basescu , Mircea Basescu , a botezat in 2010 o nepoata a lui Bercea Mondial.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea