Social

#subiecte Bacalaureat 2016 #rezultate bacalaureat 2016 #Bacalaureat 2016

Bacalaureat 2016! Subiectele pentru proba scrisa la Limba si Literatura Romana

Astazi, absolventii clasei a XII-a au sustinut prima proba scrisa pentru examenul de Bacalaureat. La examen s-au inscris 137.344 de elevi din promotia curenta, dar si din promotiile anterioare.
 
Iata care sunt subiectele sustinute de elevi la proba scrisa la Limba si Literatura Romana:
 
 
 
 

Examenul va continua marti cu proba la Limba Materna, urmand ca miercuri, 6 iulie, candidatii sa sustina proba obligatorie a profilului (Matematica sau Istorie), iar vineri va avea loc proba la alegere in functie de profilul liceal absolvit, care se sustine la una din cele 10 materii: geografie, chimie, fizica, biologie, informatica, filosofie, logica, psihologie, sociologie sau economie, potrivit mediafax.ro.

Bacalaureatul se sustine in 473 de centre de examen. De asemenea, potrivit datelor Ministerului Educatiei, lucrarile vor fi corectate in 87 de centre de evaluare.

Rezultatele vor fi afisate pe 12 iulie, atat la avizierele liceelor cat si pe site-ul bacalaureat.edu.ro, pana la orele 16:00. Elevii pot depune contestatii in aceeasi zi intre orele 16:00 – 20:00. Rezultatele finale vor fi publicate in data de 16 iulie.

 

Sursa foto: click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea