Social

#liceu #Bacalaureat 2011 #examen

Bacalaureat 2011: Ultima proba din examen

Ultima proba din examenul de bacalaureat 2011 este sustinuta vineri, 1 iulie. Absolventii claselor a XII-a isi vor demonstra cunostintele la proba la alegere din aria curriculara a profilului.

Elevii pot alege la ultima proba a Bacalaureatului intre biologie (biologie vegetala si animala sau anatomie si genetica), chimie (anorganica sau organica), fizica, informatica (Limbaj C/C + + sau Limbajul Pascal), geografie, logica si argumentare, economie, filosofie, psihologie sau sociologie.

Ultima proba scrisa la Bacalaureat 2011 va fi sustinuta de aproximativ 210.000 elevi, iar rezultatele vor fi afisate duminica, 3 iulie.

Contestatiile vor putea fi depuse in data de 4 iulie, intre orele 08:00 si 12:00. Solutionarea lor se va desfasura in zilele de 5-7 iulie, iar rezultatele finale vor fi afisate in data de 8 iulie, potrivit EVZ.ro.

A doua sesiune de Bacalaureat din acest an va avea loc in august, iar inscrierile candidatilor trebuie facute in perioada 11-15 august.

Probele orale incep in data de 22 august, iar cele scrise din 29 august. Rezultatele examenului vor fi afisate in data de 4 septembrie, iar cele finale, dupa solutionarea constestatiilor, vor fi publicate in 7 septembrie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea