Social

#protectia consumatorului #anpc #controale # producatori de carne

ANPC ii ia la bani marunti pe producatorii de carne. Afla cand au loc controalele!

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ( ANPC ) va incepe in luna septembrie un control de amploare la nivelul intregii tari, actiunea urmand sa-i vizeze pe toti producatorii de carne.

"Vom face analize in laborator, pentru a verifica atent compozitia carnii", declarat, marti, Constantin Cerbulescu, presedintele ANPC, in cadrul unei conferinte de presa.

Totodata, ANPC a elaborat un proiect de act normativ care reglementeaza conditiile privind cantitatea neta pe care trebuie sa le indeplineasca atat operatorii economici care produc paine, cat si cei care o comercializeaza.

"O paine va avea minim 200 sau 300 de grame, suntem inca in discutii cu producatorii. Cresterea acesteia va fi permisa numai din o suta in o suta de grame", a spus presedintele ANPC.

Potrivit estimarilor lui Constantin Cerbulescu, ordinul, aflat momentan in dezbatere publica , va intra in vigoare incepand cu data de 1 septembrie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea