Social

#bagaj suspect Constanta #alerta Gara Constanta #alerta cu bomba

Alerta cu bomba in Romania! Gara din Constanta, evacuata!

UPDATE Gara din Constanta a fost evacuata azi-dimineata, dupa ce un apel la 112 a anuntat, in jurul orei 10.00, existenta unor bagaje suspecte. Alarma a fost una falsa! Evenimentul a luat amploare avand in vedere atentatele ce au avut loc marti dimineata in Belgia!

Seful Politiei Municipale Constanta, comisarul-sef Dogaru Tudorel, a declarat ca au fost descoperit trei genti, probabil abandonate, scrie Ziua de Constanta. 

Intrebat daca a fost o alarma falsa, acesta a declarat: „Da, dar mai bine sa o tratam cu toata prudenta si sa desfasuram misiunea conform procedurilor”. Potrivit comisarului-sef, bagajele nu se aflau in tren, ci unul era la Linia 1, iar celelalte doua au fost gasite la toaleta publica din pasajul de trecere.

Mai multe echipaje ale Politiei, Jandarmeriei, Pompierilor si Ambulantei s-au deplasat, joi dimineata, in Gara din Constanta dupa ce un apel la 112 a anuntat, in jurul orei 10.00, existenta unei valize suspecte in trenul 1581, sosit la ora 09.30 de la Bucuresti.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie (IJP) Constanta, pasagerii si personalul din Gara Centrala a Constantei au fost evacuati, in jurul orei 10,00, iar fortele de ordine au instituit un perimetru de siguranta in jurul cladirii si peroanelor dupa ce a fost primita alerta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea