Social

#zapada martie #drumuri inchise #romania #zapada

Romania sub zapada! Drumuri inchise, localitati fara energie electrica

Romania se afla sub zapada in urma ninsorilor abundente. Mai multe drumuri nationale au fost inchise din cauza ninsorilor si numeroase localitati au ramas fara energie electrica.

Noua localitati din judetul Suceava au ramas fara energie electrica dupa ce reteaua a fost afectata de viscol, portivit mediafax.ro.

In judetul Harghita, pe Transalpina, dar si in Maramures, continua sa ninga abundent. Circulatia pe mai multe drumuri se face in conditii de iarna. Mai multe tiruri au ramas blocate noaptea trecuta pe DN1A, in zona Cheia.

Circulatia pe DN 13 A, intre Miercurea Ciuc si Odorheiu Secuiesc, a fost restrictionata incepand de miercuri seara pentru masinile de mare tonaj, din cauza ninsorilor abundente.

Stratul de zapada de pe carosabil a ajuns pana la cinci centimetri, iar extracarosabil masoara 20 centimetri, potrivit libertatea.ro.

Pasionatii de schi au insa un motiv de bucurie. Daca va ninge pana sambata, se va putea shcia din nou la Postavaru, anunta administratorii partiilor.

Sursa foto: click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea