Social

#agentii de turism #turisti #centrul vechi bucuresti

Afla de ce agentiile evita sa duca turistii straini in Centrul Vechi al Capitalei!

Agentiile de turism evita sa-i duca pe cetatenii straini in Centrul Vechi al Capitalei, din cauza hotilor de buzunare. Hotii profita de aglomeratia de pe strazile inguste si le fura turistilor, in special persoanelor in varsta, camerele foto si portofelele.

"Cand vin turistii straini in Bucuresti, ii ducem in tururi de oras, care dureaza, in medie, cam patru ore. Palatul Parlamentului este o mare atractie, Patriarhia, fostul palat regal, Arcul de Triumf, dar si Muzeul Satului, unde se mai odihnesc, pentru ca au si ei o varsta. Cam patru ore dureaza un tur al Bucurestiului", a declarat pentru Mediafax George Marginean, proprietarul agentiei Karpaten Turism.

"In Centrul Vechi nu-i ducem. Am avut foarte multe grupuri pe care le-am dus acolo si s-au inregistrat foarte multe furturi. Sunt hoti de buzunare care, cum vad turistii straini, care sunt in general batranei, le fura portofelele, aparatele de fotografiat, cartile de identitate, pasapoartele, si avem dureri de cap. E foarte periculos si evitam sa-i ducem acolo. Dar nu doar la noi se intampla asta, pentru ca si in alte capitale sunt hoti de buzunare", a adaugat Marginean.

Sursa foto: xplorio.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea