Social

#brigada rutiera #circulatie bucuresti

Brigada Rutiera le recomanda bucurestenilor sa circule azi cu autobuzul! Afla de ce!

Politistii de la Brigada Rutiera le recomanda bucurestenilor ca luni, in prima zi a noului an scolar, sa circule cu RATB-ul pentru evitarea ambuteiajelor, in special in zonele din apropierea scolilor.

De asemenea, politistii rutieri ii sfatuiesc pe bucuresteni sa circule cu atentie si sa reduca viteza de deplasare in apropierea unitatilor de invatamant. Soferii trebuie sa acorde prioritate de trecere copiilor care traverseaza carosabilul, sa reduca viteza in momentul in care intalnesc indicatorul "Atentie, copii! si sa circule cu atentie cu atentie pe langa grupurile de copii.

Politistii le mai recomanda conducatorilor auto sa isi pastreze calmul atunci cand se afla in zone aglomerate si sa respecte semnalele agentilor care dirijeaza traficul.

In anul scolar 2011-2013, in Capitala au avut 183 de accidente de circulatie in care au fost inplicati elevi. In urma acestora, un copil a murit, 42 au fost raniti grav, iar 151 au fost raniti usor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea