Social

#bacalaureat 2012 # examen bacalaureat #sesiune bacalaureat

Afla cati elevi s-au inscris in prima sesiune a bacalaureatului 2012!

Pentru prima sesiune a examenului de bacalaureat din 2012 au fost inscrisi peste 330.000 de elevi, dar numarul acestora poate fi modificat dupa ultimele raportari din judete.

"Pana acum, au fost inscrisi peste 338.000 de elevi, mai asteptam cateva raportari din judete", a declarat ministrul interimar al Educatiei, Liviu Pop.

In urma cu aproximativ o saptamana, pe data de 31 mai, Liviu Pop estima ca la aceasta sesiune vor fi inscrisi circa 334.000 de candidati, tinand cont de numarul absolventilor din acest an, dar si de numarul celor care nu au promovat examenul in sesiunile din 2011.

Sesiunea iunie-iulie a bacalaureatului incepe in perioada 11-13 iunie, cu evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala la limba romana.

Probele scrise incep pe 2 iunie, cu limba si literatura romana, iar pe 6 iulie este programata ultima proba, cea la alegere a profilului si specializarii.

Rezultatele vor fi afisate pe 8 iulie, iar in data de 9 iulie, in intervalul 8.00-12.00 pot fi depuse contestatiile.

Solutionarea contestatiilor va avea loc in perioada 10-12 iulie, iar pe 13 iunile vor fi afisate rezultatele finale.

Sursa foto:aradon.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea