Social

Adi de la Valcea si Vali Vijelie, la puscarie

Adi de la Valcea si Vali Vijelie au ajuns zilele trecute dupa gratii in Penitenciarul de Maxima Siguranta din Drobeta-Turnu Severin.
Nu este vorba de o incarcerare fulgeratoare a manelistilor, ci de un recital inedit sustinut pentru "fratele lor" Gabriel Bivolaru , fostul deputat PSD, aflat de cateva saptamani aici pentru a-si ispasi condamnarea. Vizita celor doi interpreti a fost intampinata cu urale nu numai de intreaga suflare a detinutilor, ci si de cadrele penitenciarului. Adunati laolalta intr-o sala a unitatii, cei prezenti au savurat nu doar cantecele ,Suparat sunt, Doamne, suparat" sau ,La inchisoare", ci si piese de voie buna si petrecere. ,Gabi pot sa spun ca imi e ca un tata, mai mult ca un frate. Am venit sa cant, sa-i incalzesc sufletul si sa-l incurajez ca ii voi fi alaturi la greu", a declarat Adi de la Vancea. La randul sau, Vali Vijelie a precizat ca, initial, nu a stiut ca destinatia sa va fi puscaria. ,Adi mi-a zis ca imi va face o surpriza si ma va duce la puscarie . Am ramas surprins pana sa-mi spuna despre ce e vorba". Comandantul Penitenciarului Severin, col. Vasile Burcu, ne-a declarat ca recitalurile manelistilor fac parte dintr-un program mai amplu organizat cu ocazia Sarbatorilor de iarna pentru cei aproximativ 800 de detinuti barbati si femei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea